ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
castello_arrange-2
Castello Vevet 2
big-sofa-qu-design-flam-sklep-meblowy-galeria-1
FLAM kanapé
Exkluzív kivitel

Free elemes bútor, Tapolca, Ágnes Lakberendezés Bútorbolt

Free elemes bútor, Délity elemes bútor, Gyerekszobabútor , Nappali bútorok. Akciós bútorok, Hálószoba bútor, Modern bútor, Komód, Tapolca

FREE összeállítások

A FREE bútorcsalád letisztult formájával, fogantyú nélküli ajtajaival és fiókjaival jó választás azoknak, akik kedvelik a vidéki stílusú bútorokat, mégis egyszerűbbre, letisztultabbra vágynak. A FREE gazdag elemválasztéka lehetővé teszi étkezők, nappalik, háló és ifjúsági szobák, sőt még babaszobák berendezését is. A bútorok frontja lehet színazonos - világos vagy sötét sonoma tölgy vagy fehér is - a választás az Öné!

Méret:
Érdeklődjön!
free ifjúsági bútor
free ifjúsági bútorfree nappali bútorfree étkezőfree hálószoba bútorfree ifjúsági bútor 2free baba bútorfree étkező bútorfree nappali bútor 2free nappali bútor 3free baba bútor 2
PDF ismertető(k):


Hasonló termékek

Mozaik összeállítások

Nagyon massziv és praktikus bútorcsalád, mely 61 féle elemből áll ezáltal számtalan variációs lehetőséget kinál. Különböző terekben is sokféleképpen illeszthető. Az állítható lábaknak köszönhetően bármilyen padozaton vízszintesen és stabilan állnak. Az elemek kiválóan illeszkednek egymáshoz. Az összeszerelt elemek mindig masszívak és tartósak maradnak. Az élek kerekítettek és strapabíró műanyag ABS élzárókkal védettek. Bükk színben készül.

Méret:
mozaik nappali bükk bútor
Érdeklődjön!

Kaspian összeállítások

Méret:
Kaspian nappali bútor
Érdeklődjön!

FREE FR 7 komód, pelenkázó szekrény

Praktikus kis szekrény, fiókkal és nyitott polccal, amely önállóan is több funkciót tölt be, lehet akár TV szekrény, illetve FREE FR 8 pelenkázó feltéttel pelenkázó szekrény is. A bútorok frontja lehet szín azonos - világos vagy sötét sonoma tölgy vagy fehér is.

Méret: 895 x 824 x 405 mm
free 7 pelenkázó komód
60.000.-Ft

FREE R 10 dohányzóasztal

Dohányzóasztal dupla rakodófelülettel. Világos vagy sötét sonoma tölgy.

Méret: 1154 x 500 x 400 mm
free dohányzóasztal
47.750.-Ft

FREE FR 8- SZ kiegészító polc

Rakodós kiegészítő bútor a pelenkázó szekrény mögé. Oldalról pakolva további tárolóhelyeket nyerünk. Világos vagy sötét sonoma tölgy.

Méret: 875 x 806 x 246 mm
fr8 sz
34.000.-Ft

FARMER összeállítások

... a vidéki élet szerelmeseinek! A Farmer bútorcsalád elemeinek robusztus megjelenése, a spanyol tölgy, a tölgy struktúrája mind a vidéki házak bútorainak hangulatát idézik. Natúr kiegészítőkkel, földszínekkel, sok zöld növénnyel tovább erősíthetjük ezt az érzést, belopva a rohanó mindennapokba a nyugalmat, a természetességet.

Méret:
farmer elemes nappali bútor
Érdeklődjön!

FREE R 14 franciaágy keret

Franciaágykeret 160 x 200 cm fekvőfelülettel. Az ágykeret az ágyrácsot tartalmazza. Ágybetét tetszés szerint választható hozzá. Világos vagy sötét sonoma tölgy.

Méret: 1810 x 828 x 2106 mm, Fekvőfelület: 1600 x 2000 mm
free franciaágy
142.500.-Ft

FREE FR 12 kiságy

Állítható magasságú rácsos kiságy, levehető első ráccsal, leesésgátlóval. A bútorok frontja lehet szín azonos - világos vagy sötét sonoma tölgy vagy fehér is.

Méret: 1456 x 840 x 762 mm, fekvőfelület 140 x 70 cm
free 12 kiságy
71.600.-Ft

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign