ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
sekken-roh
SEKKEN sarokgarnitúra
280500
reszlet_66
FARMER elemes bútor
Új termék

Összeállítások

Gyerekszoba sarok

Az ön szeretetét és tiszteletét jól kifejezheti a gyermeke felé azzal is, hogy hozzá illő bútort vásárol neki. Napközbeni és éjszakai pihenésre kifejezetten jó ez a képen látható gyerekágy. A háttérben lévő bútorok pedig hihetetlen mennyiségben képesek elnyelni a sok-sok játékot, ruhákat, kiegészítőket. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Nappali (részlet)

Tágas, szellős berendezés a nappali élet színterébe. A kanapé kihúzható, igény esetén vendégággyá alakítható. A szekrények tetszőlegesen variálhatóak, bőven helyet adva a média eszközeinek is. A nyitott részekre bátran kirakhatjuk szép dísz- és emléktárgyainkat. Emellett bő helyet ad a kevésbé látványos dolgoknak, holmiknak. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Tetszőleges összeállítás I.

Akár gyerekszoba is lehetne, de vendégszobának is tökéletes ez az összeállítás. A bútorok sokfélesége nagyos sok funkciót betölt. A sarokban elhelyezett számítógépasztal akár otthoni irodának is alkalmas lehet. A nyitott polcok könyvek, dísztárgyak méltó helye, a sok pakolós rész pedig szinte elnyeli a ruhákat, egyéb kellékeket. A hatalmas tükör különösen fontos darab a lányos szobákban, de tértágító szerepe sem elhanyagolható. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Tetszőleges összeállítás II.

Ez az összeállítás szinté többféle funkciót betölthet. Vendégszobaként maximális kényelmet nyújtva alkalmi használójának. Tanuló diák albérleti szobaberendezésének is tökéletesen megfelel. Kényelmes ágy, némi ruhásszekrény, és sok nyitott polc a könyveknek, külön CD tartó a hanganyagoknak. Az íróasztal mérete ideális tanulásra, olvasásra, levélírásra egyaránt. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Tetszőleges összeállítás III.

Lehetséges példa egy kényelmes, fenyőbútorokkal berendezett hálószobára. A nagy szekrények akár a gardrób funkciót is betölthetik, a fiókos komódok pedig tökéletes helyet biztosítanak a fehérneműknek, kisebb ruhadaraboknak. A nyitott polcok különböző magasságban variálhatók, akár a családi könyvtár is elfér rajta. A franciaágy tökéletes kiegészítője a fiókos és nyitott polcos éjjeliszekrény. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Tetszőleges összeállítás IV.

Újabb példa egy hálószobára. A sarokszekrény mérete miatt nagyobb helyet igényel, kárpótlásul viszont rengeteg ruhaneműt képes elnyelni. A magasítással igazi gardróbbá is válik ez a berendezés. A tükrös szekrényajtók is igen hasznosak, tágítják a teret, és esztétikai szempontból is igen mutatósak. S talán még azt is megmutatják, hogy ki a legszebb a világon :) Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Dolgozósarok összeállítás (1)

Praktikus és funkcionális dolgozósarok összeállítás egy lehetséges változata, pácolt fenyőbútorainkkal

Méret:
Érdeklődjön!

Hálószoba (1) - pácolt bútorokkal

Nagyszerűen mutat a hálószobában is a pácolt fenyőbútor összeállítás. Válassza a sajátos színvilágot, a fenyőbútor adta természetességet és mindezt pácolt kivitelben! ...hogy jó éjszakái legyenek és nagyszerű ébredések :) A kép jobb oldalán lévő kincsesláda emlékeztethet bennünket nagyanyáink bútoraira, de természetesen praktikus része a hálónak, hiszen könnyen és sokat lehet bele pakolni. Például ágyneműt, este levetett szennyes ruhát, vagy "csak" kincseket.

Méret:
Érdeklődjön!

Dolgozósarok összeállítás (2)

Praktikus és funkcionális dolgozósarok összeállítás egy lehetséges változata, pácolt fenyőbútorainkkal. Kifejezetten ajánljuk olyan helyekre, ahol a természetességre vágynak, de kicsi a dolgozó alapterülete.

Méret:
Érdeklődjön!

Hálószoba (2) - pácolt bútorokkal

Nagyszerűen mutat a hálószobában is a pácolt fenyőbútor összeállítás. Harmonizál a szoba zöld színével is. Válassza a sajátos színvilágot, a fenyőbútor adta természetességet és mindezt pácolt kivitelben! ...hogy jó éjszakái legyenek és nagyszerű ébredések :)

Méret:
Érdeklődjön!

Pácolt összeállítás

Engedje szabadjára a fantáziáját és rendezze be ebédlőjét, hálószobáját, nappaliját pácolt, minőségi fenyőbútorainkkal. Itt tényleg csak a rendelkezésre álló hely és a fantáziája szab határt a lehetőségeknek, hiszen minden, általunk gyártott bútort megrendelhet pácolt kivitelben is!

Méret:
Érdeklődjön!

Tökéletes minimál stílus

Tökéletes példa a letisztult minimál stílus megvalósítására. Szögletes formák, egyszerű vonalvezetés, vízszintes hangsúlyok. A sötét színek még inkább erősítik ezt a hatást, de talán néhány tűzpiros kiegészítővel még fokozható is.

Méret:
Érdeklődjön!

Letisztult, minimál stílus

Tipikus modern berendezés, mely eleganciát sugall. Sötétebb-világosabb színek keverése tökéletes harmóniát teremt. A kiegészítőkkel merészebben bánhatunk, hiszen az alapberendezés nagyon kiegyensúlyozott, kedvünk szerint fordíthatjuk a színkör bármely irányába

Méret:
Érdeklődjön!

PÁCOLT gyerekszoba összeállítás I.

Gyermekünk érkezése mindannyiunk életében fontos,örömteli pillanat.A természetes alapanyagból készült bútorok vidám színeikkel hangulatossá teszik a baba szobáját

Méret:
Érdeklődjön!

PÁCOLT gyerekszoba összeállítás II.

Gyermekünk érkezése mindannyiunk életében fontos,örömteli pillanat.A természetes alapanyagból készült bútorok vidám színeikkel hangulatossá teszik a baba szobáját.

Méret:
Érdeklődjön!

PÁCOLT gyerekszoba összeállítás III.

Gyermekünk érkezése mindannyiunk életében fontos,örömteli pillanat.A természetes alapanyagból készült bútorok vidám színeikkel hangulatossá teszik a baba szobáját.

Méret:
Érdeklődjön!
Megbízható cég logó

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási díjak

ÁGNES LAKBERENDEZÉS

 • Tapolca
  Keszthelyi út 51.
 • Tel.:
  +36 (87) 322 - 935
 • E-mail: topuza@enternet.hu
 • K&H Bank:10400717 - 50485655 - 50491003
 • Nyitvatartás:
  Hétfő-Péntek: 8,30-17,00
  Szombat: 8,30-12,00
  Facebook - Lakberendezés

TÉRKÉP

Térkép

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign