ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
sekken-roh
SEKKEN sarokgarnitúra
280500
reszlet_66
FARMER elemes bútor
Új termék

Sarokgarnitúrák

Sarokgarnitúrák, Kihúzható sarokülő, sarokkanapé, Sarok ülőgarnitúra, Modern és hagyományos stílusú ülő és sarokgarnitúra, Kanapéágy, Ágyneműtartó,

RÓMEÓ sarokgarnitúra

A mai kor igényeinek megfelelően divatos, szögletes, geometrikus formák jellemzik. A kényelmet a vánkos-párnás kialakítás garantálja. Megrendelhető 3-2-1, ill. 3-1-1-es változatban is. Tágas fekhelye, kényelmes vánkos párnái pihenésének záloga. Tágas tárolóhelye a kisebb lakásokban nagy előny.

Méret: Befoglaló méret: 255 x 190 cm
romeo
Érdeklődjön!

LEON sarokgarnitúra

Modern vonalvezetésű, többfunkciós ülőgarnitúra.TV-nézés, beszélgetés, a vendégek fogadása? Vagy csak pihenés egy fárasztó nap után? Nem csalódik a Leon sarokgarnitúra kényelmében és praktikusságában. Nyitható fekhelye pedig akár napi alvásra is alkalmas. A sarokasztalka választható több színű bútorlappal.

Méret: 310 x 220 x 88 cm, fekvőfelület: 150 x 195 cm
leon
Érdeklődjön!

LEILA sarokgarnitúra

Takarékosan a hellyel és az árral! Tetszetős, kényelmes, mégis alacsony árfekvésű, kisebb méretű ülőgarnitúra. Farugós ágymegoldással, nagy tárolóhellyel. Választható rá díszítésként több színben fabetét. Jobbos és balos kivitelben rendelhető. Kiegészíthetjük a kisméretű Leila fotellal.

Méret: 251 x 194 x 85 cm, fekvőfelület:
leila
Érdeklődjön!

LILLA sarokgarnitúra

Modern, kisméretű, alacsony árfekvésű termék. Ajánljuk kisebb szobákba, ifjúsági bútorként. Farugós kivitellel készült, kétszemélyes fekhelyet és nagy tárolóhelyet tartalmaz. Jobbos és balos változatban rendelhető.

Méret: 237 x 165 x 91 cm, Fekvőfelület: 132 x 195 cm
lilla
Érdeklődjön!

FIRENZE sarokgarnitúra

A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát, amelyet a kényelem és az elegancia jellemzi. Fekhely, ülőbútor és tároló funkciója is minden igényt kielégít. Kiegészítheti fotellal, rendelheti fabetét díszítéssel, vagy anélkül. Levehető karfája és mobil sarokeleme lehetővé teszi, hogy bármikor átalakíthassuk jobbos, vagy balos alakzatba.

Méret: 269 x 224 x 96 cm, fekvőfelület: 145 x 195 cm
firenze
Érdeklődjön!

SZABINA sarokgarnitúra

Egyszerű, letisztult vonalvezetésű, kényelmes, többfunkciós ülőgarnitúra. Kétszemélyes bonellrugós fekhelye akár vendégágyként, de állandó fekhelyként is funkcionál. A kanapé alatt tárolóhely került kialakításra. Díszíthetjük a több színben választható karfákra helyezhető fabetétekkel

Méret: 269 x 224 x 96 cm, fekvőfelület: 145 x190 cm
szabina
Érdeklődjön!

SZULTÁN sarokgarnitúra

A Szultán garnitúrával az abszolut komfortot céloztuk meg. Bármelyik funkcióját tekintve a kényelem került előtérbe. Ülőbútorként, fekvőhelyként egyaránt felsőfokon teljesít, a tetszetős forma pedig magáért beszél. Magas támlája, bonellrugós ülése, 150 cm széles fekvőhelye, mind-mind az Ön kényelmét szolgálja. A kétrészes ülés alatt ágyneműtartót helyeztünk el. A fotelhoz több színben választhatók fából készült pogácsalábak, valamint görgők - a könnyebb mozgathatóság érdekében. Széles bőr- és szövetválasztékkal igazodunk az Ön ízléséhez. Foglaljon helyet! Nem fog csalódni.

Méret: 269 x 250 x 103 cm, fekvőfelülez: 150 x 193 cm
szultán
Érdeklődjön!

PRAKTIK elemes sarokgarnitúra

A Végtelen Kény-elem ülőgarnitúra család legelső modellje. Klasszikus és modern elemeket egyaránt magán viselő, elegáns fazon, mely kényelmi szempontból is a kategóriájából kiemelkedik. Több mint 40 féle különleges elemből variálható az egyedi igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrák, kanapék, sarokgarnitúrák, fotelok

Méret:
praktik
Érdeklődjön!

MOZAIK elemes ülőgarnitúra

A Mozaik ülőgarnitúrák, kanapék a modern és egyenes vonalvezetésű trendet követő letisztult formavilágot képviselik, mely akár a fiatalos lazaság, akár az elegáns stílus képviselője is lehet. A Mozaik ülőgarnitúrák, kanapék ülése az OptiCom® ülésrendszert tartalmazza, ami garantálja az ülés kényelmét. Az ülés tagolt, egyéb díszítő elemet nem tartalmaz. A támla két részből áll, egy fix háttámla részből és egy elvehető támla párnából, ami nyitható ülőgarnitúrák, kanapék esetében tovább növeli a fekvőfelület méretét. Több mint 30 féle elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrák, kanapék, sarokgarnitúrák, fotelok

Méret:
mozaik
Érdeklődjön!

KOMFORT elemes sarokgarnitúra

A komfort ülőgarnitúrák, kanapék, a letisztult vonalakat képviselik, de ugyanúgy megtalálható benne a klasszikus vonalvezetés is. A Komfort típusú ülőgarnitúrák is az OptiCom®Plus ülésrendszert tartalmazzák, ami az ülés kényelmet garantálja. A Komfort kanapék ülésén található egy lehúzás, ami az díszítő szerep mellett az ülés kényelmét és stabilitását is meghatározza. Több mint 40 féle elemből variálható. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrák, kanapék, sarokgarnitúrák, fotelok.

Méret:
komfort
Érdeklődjön!

CUBE sarokgarnitúra

Fiatalos, modern, szögletes vonalvezetésű, lágy komfortú párnákkal,igényes dupla dísztűzéssel készült garnitúra! Egyszínű textilbőrből igazán mutatós. Fix és nyithatós változatban is rendelhető, jobbos-balos állásban. A fotón balos változat látható. Sarok külmérete egyedileg változhat.Kizárólagosan normál ágyneműtartós ágymechanikával rendelhető.Egyedileg rendelhető fekvőfelület szélességek: 160 / 170 / 180 cm

Méret: Sarok:245x270x85x90 cm, Fekvőfelület:140x190 cm
cube
Érdeklődjön!

ANETT sarokgarnitúra

Klasszikus stilusú rugós ülőgarnitúra, mélyen húzott támlával és karfaosztásokkal, jellegzetesen hajlított karfákkal. Fix és nyitható változatban is rendelhető. Az ár szövettípustól függően változhat. Normál ágyneműtartós és magas ágymechanikával is kérhető. Jobbos vagy balos kivitelben is készül. A fotón balos állású látható. Sarok külmérete egyedileg változtatható. Normál ágyneműtartós és magas ágymechanikával is rendelhető. Egyedileg rendelhető fekvőfelület szélességek: 160 x 170 x 180 cm, magas ágymechanikánál 160 cm.

Méret: Sarok: 220x270x85x95 cm, Fekvőfelület: 140x190 cm
anett
Érdeklődjön!

BOSTON sarokgarnítúra

Modern szögletes vonalvezetésű sarokgarnitúra enyhe ívhúzásokkal és feszített kárpitozással Rendkívül kényelmes, masszív ülőfelület. Egyszínű textilbőrből igazán mutatós. Fix és nyitható változatban is. Az ár szövettípustól függően változhat. Kizárólagosan normál ágyneműtartós mechanikával rendelhető. Sarok külmérete egyedileg változtatható. Kizárólagosan normál ágyneműtartós ágymechanikával rendelhető. Egyedileg rendelhető fekvőfelület szélességek: 160 x 170 x 180 cm

Méret: 250x275x90x95 cm, Fekvőfelület: 140x190 cm
boston
Érdeklődjön!

DANTES sarokgarnitúra

Modern, szögletes vonalvezetésű rugós ülőgarnitúra, komfort-,ill.lágytömetű díszpárnákkal. Egyszínű szövettel érvényesül a legjobban. Fix és nyithatós változatban is rendelhető. Az ár szövettípustól függően változhat. Kizárólagosan normál ágyneműtartós mechanikával rendelhető. A sarokelem ülőbetéte kizárólag habszivacs kialakítású. Jobbos és balos állásban is készül. A fotón jobbos változat látható. Egyedileg rendelhető fekvőfelület szélességek 160x170x180cm Pohártartó külön rendelhető hozzá.

Méret: 245x270x85x90cm, Fekvőfelület: 140x190cm
dantes
Érdeklődjön!

ELIT sarokgarnitúra

Modern feszített kárpitozású, sarok ülőgarnitúra. Fix és nyitható változatban is rendelhető. Az ár szövettípustól függően változhat. Normál ágyneműtartós és magas ágymechanikával is kérhető. Jobbos és balos változatban is készül. A fotón jobbos változat látható. Sarok külmérete egyedileg változtatható. Egyedileg rendelhető fekvőfelület szélességek: 160 x 170 x 180 cm, magas ágymechanikánál 160 cm.

Méret: 240x290x90x95 cm, Fekvőfelület: 140x190 cm
elit
Érdeklődjön!

CUBE PLUS sarokgarnitúra

Modern és nagyon fiatalos szögletes vonalvezetésű rugós sarokgarnitúra, komfort-, ill. lágy-töltetű díszpárnákkal. Fix és nyithatós változatban is rendelhető. Az ár szövettípustól függően változhat. Nyitás nélküli ágyfunkció, osztatlan franciaágy méretű fekvőfelülettel. jobbos és balos változatban is készül. A fotón jobbos változat látható.

Méret: 300x220x85x90cm, Fekvőfelület: 140x190 cm
cube plus
Érdeklődjön!

PETRA sarokgarnitúra

Klasszikus, feszített kárpitozású ülőgarnitúra, erőteljes ráncolással kombinálva. Fix és nyitható változatban is rendelhető. Az ár szövettípustól függően változhat. Kizárólagosan normál ágyneműtartós mechanikával rendelhető. Sarok: 185x260x85x100 cm, Fekvőfelület: 135x190 cm. Lift ágymechanika egyedileg rendelhető fekvőfelület méret:: 135 x 200

Méret: 185x260x85x100 cm,
petra sarokgarnitúra
Érdeklődjön!

SEGAL sarokgarnitúra

Modern, szögletes vonalvezetésű sarokgarnitúra dupla rugózással ellátott ülőbetétekkel. Jobbos és balos változatban is összeállítható.Tépőzáras párnarögzítéssel, levehető párnakárpittal és teljes hátfalkárpittal. Lift ágymechanika. fekvőfelület: 150 x 200 cm

Méret: 245 x 165 x 90/90 cm,
segal sarokgarnitúra
Érdeklődjön!

SELVA sarokgarnitúra

Klasszikusan modern magas-támlás sarok ülőgarnitúra. Határozott kontraszt díszvarrással. Magas komfortfokozatát a kétsíkú rugózat biztosítja.

Méret: 275 x 225 x 105 cm.
selva sarokgarnitúra
Érdeklődjön!

SZILVIA sarokgarnitúra

Klasszikus húzott varrású karpárnás garnitúra. Fabetéttel ill. anélkül is rendelhető. Bonellrugós, de szivacsos változatban is kérhető, valamint fix és nyithatós változatban. Az ár szövettípustól függően változik. Fekvőfelület:140 x 190 cm. Magas ill. normál ágyneműtartós mechanikával is rendelhető. Egyedileg rendelhető fekvőfelület szélességek: Normál ágymechanika: 160 x 170 x 180 cm. Magas ágymechanika: 160 cm. A sarokelem ülőbetéte kizárólag habszivacs kialakítású.

Méret: 225 x 275 x 95 x 95 cm,
szilvia sarokgarnitúra
Érdeklődjön!

JOSEPH sarokgarnitúra

Kedvező árfekvésű univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra dupla ágyneműtartóval.

Méret: 230 x 150 x 80 cm, Fekvőfelület: 133 x 200 cm
joseph sarokgarnitúra
96.900.-Ft

PANAMA sarokgarnitúra

Kedvező árfekvésű univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra dupla ágyneműtartóval.

Méret: 238 x 150 x 90 cm, Fekvőfelület: 140 x 204 cm
panama sarokgarnitúra
114.300.-Ft

NEMO sarokgarnitúra

Bonell rugós sarokgarnitúra, kiemelős ágyfunkcióval, dupla ágyneműtartóval és teljes kárpitozással. Jobbos vagy balos kivitelben rendelhető, felár nélkül.

Méret: 231 x 90 150 cm. Fekvőfelület:140 x 204 cm
nemo sarokgarnitúra
132.100.-Ft

CAMILA sarokgarnitúra

Állítható háttámlájú sarokgarnitúra puffal, ágyfunkcióval és ágyneműtartóval.Jobbos és balos kivitelben rendelhető!

Méret: 220 x 87 x 145 cm, Puff: 120x 40 x 60 cm
camila sarok
134.000.-Ft

CLAUDIA sarokgarnitúra + puff

Modern vonalú sarokgarnitúra. A puff sarokhoz való illesztésével vendégággyá alakítható. Nem folyamatosan rendelhető, időszakos készletről rendelhető!

Méret: 213 x 184 x 86 cm, Fekvőfelület: 177 x 190 cm
claudia sarokgarnitúra
139.000.-Ft

DENVER sarokgarnitúra

Modern sarokgarnitúra, minimalista design és lágy-töltetű párnák a legfontosabb jellemzői. Térben elhelyezhető, ággyá alakítható ágyneműtartóval szerelt garnitúra. Lánchevederes gumiágyra helyezett nagy rugalmasságú habszivacs adja a magas komfortérzetet.

Méret: 220 x 85 x 135 cm, fekvőfelület: 135 x 190 cm
denver
143.450.-Ft

BARDOT sarokgarnitúra

Modern sarokgarnitúra, hullámrugós ülőfelelettel, kihúzható vendégággyal és ágyneműtartóval. A két kispárna dekoráció!

Méret: 255 x 182 x 80 cm, Fekvőfelület: 125 x 200 cm
bardot sarok
154.700.-Ft

MÁLTA sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 210 x 160 x 90 cm, fekvőfelület: 150 x 200 cm
málta
158.200.-Ft

GEKON sarokgarnitúra

Hullámrugós univerzális sarokgarnitúra ágyfunkcióval és ágyneműtartóval.

Méret: 243 x 160 x 86, Fekvőfelület: 125 x 207 cm
grkon sarok
160.400.-Ft

RIMINI sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 225 x 160 x 90 cm, fekvőfelület: 150 x 200 cm
rimini
160.500.-Ft

KORZIKA sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 245 x 170 x 90 cm, fekvőfelület: 150 x 210 cm
korzika
165.500.-Ft

ALEX sarokgarnitúra

AKCIÓS TERMÉK

Bonell rugós sarokgarnitúra, vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval. Rendelhető jobbos vagy balos kivitelben, széles szövetválasztékkal 171700.-Ft

Méret: 230 x 90 x 165 cm, Fekvőfelület:120 x 190 cm.
alex sarokgarnitúra
166.400.-Ft

AVIO sarokgarnitúra

Univerzális sarokgarnitúra kihúzható vendégággyal és ágyneműtartóval. Hullámrugós ülőfelület!

Méret: 243 x 90 x 140, fekvőfelület: 138 x 202 cm
avio sarok
167.000.-Ft

LARVIK sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 255 x 170 x 90 cm, fekvőfelület: 150 x 210 cm
larvik
168.350.-Ft

CORDOBA sarokgarnitúra

Modern formatervezésű design garnitúra, melyet a letisztult szögletes forma határoz meg. Különösen egyedivé a széles karzat és lágytöltetű párnák teszi. Kihúzható vendégággyal szerelt, ágyneműtartós sarok, melyett jobbos ill. balos változatban lehet rendelni.

Méret: 255 x 160 x 90 cm, Fekvőfelület: 130 x 200 cm
cordoba sarok garnitúra
170.000.-Ft

STEFANO sarokgarnitúra

Univerzális sarokgarnitúra, kihúzható vendégággyal, ágyneműtartóval. Hullámrugós ülőfelülettel!

Méret: 250 x 72 x 200 cm, Fekvőfelület: 140 x 200 cm
Stafano sarok garnitúra
171.800.-Ft

STREIFEN sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 250 x 165 x 90 cm, fekvőfelület: 150 x 210 cm
streifen
173.000.-Ft

Fado Mini Lux sarokgarnitúra

Modern formatervezésű design garnitúra, melyet a letisztult szögletes és kerekített formák egyensúlya tesz egyedivé. Különös védjegye a króm díszítés az ives részeken. Kihúzható vendégággyal szerelt, ágyneműtartó nélküli, melyet jobbos ill. balos változatban lehet rendelni. Anyaga textilbőr és erős vászonszövésű textília.

Méret: 178 x 275 x 78/102 cm Fekvőfelület 135 x 220 cm
fado mini lux sarokgarnitúra
182.800.-Ft

MADRYT sarokgarnitúra

Modern formatervezésű design garnitúra, melyet a letisztult szögletes és kerekitett formák egyensúlya tesz egyedivé. Különlegessége a több fokozatban állítható fejtámla Kihúzható vendégággyal szerelt, ágyneműtartós, univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra Anyaga textilbőr és erős vászonszővésű textilia,

Méret: 260 x 170 x 99/82, Fekvőfelület: 130 x 201 cm
madryt sarokgarnitúra
184.300.-Ft

MEGA sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 300 x 180 x 90 cm, fekvőfelület: 170 x 240 cm
mega
188.500.-Ft

LYON sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 260 x 170 x 90 cm, fekvőfelület: 160 x 215 cm
lyon
191.800.-Ft

MALAGA sarokgarnitúra

Univerzális (jobbosra és balosra is szerelhető) sarokgarnitúra RELAXZÓNÁVAL . Wilu kétfunkciós sarok felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelően lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a nagyfokú kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "WILU RELAXZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását a mind tökéletesebb pihenéshez. Minden Wilu sarokra jellemző az egyszerű működés, könnyen elérhető dupla ágyneműtartó és a tömör bükkfa lábak .

Méret: 260 x 170 x 90 cm, fekvőfelület: 160 x 215 cm
malaga
191.800.-Ft

JUNIX sarokgarnitúra

Modern, minimalista design. Lágytömetű párnákkal, kontraszt tűzésekkel díszített karfákkal. Billenőtámlás ágymechanika. Térben elhelyezhető, teljes hátfalkárpitozással. Jobbos, balos változatban rendelhető. A fotón balos változat látható. A puff külön rendelhető a sarokgarnitúrához. Többféle szövettípusból is rendelhető. Az árat a szövetkombináció változtathatja. fekvőfelület: 135x200 cm

Méret: 260 x 185 x 80 x 90 cm
unix sarokgarnitúra
192.500.-Ft

TITAN sarokgarnitúra

Modern, szögletes vonalvezetésű sarokgarnitúra, lágytömetű párnákkal, dupla rugózással ellátott ülőbetétekkel. Jobbos és balos változatban is összeállítható. Térben elhelyezhető teljes hátfalkárpittal. Lift ágymechanika. fekvőfelület: 150x200 cm

Méret: 230 x 165 x 85 x 90 cm
titán sarokgarnitúra
195.000.-Ft

TOKIO sarokgarnitúra

Modern kisméretű sarokgarnitúra mozgatható, tépőzáras párnákkal, vendég fekhellyel és ágyneműtartóval. Rendelhető jobbos és balos kivitelben.

Méret: 248 x 174 x 76 cm, Fekvőfelület: 141 x 198 cm
tokio sarokgarnitúra
197.200.-Ft

LOGEN sarokgarnitúra

Modern, szögletes vonalvezetésű sarokgarnitúra osztott ülőfelülettel, dupla rugózással ellátott ülőbetétekkel. Tépőzáras párnarögzítéssel, levehető párnakárpittal és teljes hátfalkárpittal. Jobbos és balos változatban is összeállítható. A fa lábak színe választható.

Méret: 240 x 160 x 80 , fekvőfelület: 150 x 200 cm
logen
197.700.-Ft

MATTHIAS sarokgarnitúra

Modern formatervezésű design garnitúra, melyet a letisztult szögletes formavilág jellemez. Kihúzható vendégággyal szerelt, ágyneműtartós, melyett jobbos ill. balos változatban lehet rendelni. Anyaga textilbőr és erős vászonszővésű textilia. Adott színkombinációkkal rendelhető

Méret: 324 x 86 x 218 x 160 cm, fekvőfelület: 115 x 295 cm
Abby 42408-40607-42408
199.900.-Ft

LOMAX sarokgarnitúra

Modern, szögletes vonalvezetésű sarokgarnitúra fix, rugalmas, párna nélküli támlakidolgozással, osztott ülőfelülettel, dupla rugózással ellátott ülőbetétekkel. Jobbos és balos változatban is kérhető. Vendég fekhellyé alakítható, működése lift ágymechanika.Térben elhelyezhető teljes hátfalkárpitozással. A fa lábak színe választható.

Méret: 250 x 165 x 80/90 cm, fekvőfelület: 150 x 200 cm
lomax
210.000.-Ft

BRISTOL sarokgarnitúra

AKCIÓS TERMÉK

Állítható fejtámlájú hullám rugós sarokgarnitúra,teljes kárpitozással. Vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval. Rendelhető balos és jobbos kivitelben, akár fotel nélkül is. Sarok garnitúra: 174300.-Ft, Fotel: 69600.-Ft

Méret: 250 x 85/100 x 250 cm, fotel: 105 x 85/105 x 85 cm
bristol sarokgarnitúra
238.000.-Ft

TAURI sarokgarnitúra

Modern vonalvezetésű sarokgarnitúra,komfort karpárnákkal. Lágytömetű párnákkal, dupla rugózással ellátott ülőbetétekkel. Kédervarrott élképzés, osztott középen tűzött ülőbetétek. Lift ágymechanika. Térben elhelyezhető, teljes hátfalkárpitozással. Jobbos, balos változatban rendelhető. A fotón balos változat látható. Többféle szövettípusból rendelhető. Az árat a szövetkombináció változtathatja. fekvőfelület: 150x200 cm

Méret: 245 x 165 x 90 x 90 cm
tauri sarokgarnitúra
238.850.-Ft

LEON LUX sarokgarnitúra

A Leon család továbbfejlesztett változata, telekárpitozott sarokelemmel. Praktikus, bonellrugós, kétszemélyes, ágyneműtartós fekhelye alkalmas akár vendégágynak, de állandó fekhelynek is. Jobbos és balos kivitelben rendelhető.

Méret: 274 x 220 x 88 cm, fekvőfelület: 210 x 150 cm
leon lux
253.100.-Ft

OMEGA sarokgarnitúra

Modern lágy-kárpitozású magas-támlás ülőgarnitúra, rendkívül kényelmes komforttal. Egyszínű szövetből igazán mutatós. Fix és nyitható változatban is rendelhető. Az ár szövettípustól függően változhat. Normál ágyneműtartós és magas ágymechanikával is kérhető. Sarok külmérete egyedileg változtatható. Kizárólag lift ágymechanikával rendelhető. Egyedileg rendelhető fekvőfelület szélességek: 135x200

Méret: 255 x 200 x 100 x 95 cm, Fekvőfelület: 135x190 cm.
omega
255.000.-Ft

P.02 sarokgarnitúra

Modern design, sok extrával! Ágyneműtartó nélkül. Fekhely funkció lift mechanikával. 8 fokozatban állítható ives fejtámlák. Lágyfokozatú komfort kartámla béléssel Króm vagy falábakkal rendelhető.

Méret: Méret: 275 x 175 x 55 x 77, Fekvőfelület: 135 x 200 cm
p2
257.500.-Ft

P.03 sarokgarnitúra

Modern design, sok extrával! Nagy ágyneműtartó és fekhely funkció lift mechanikával. 8 fokozatban állítható ives fejtámlák. Széles kartámla. Fa hengerlábak.

Méret: 275 x 175 x 55 x 77, Fekvőfelület: 135 x 200 cm
p3
261.650.-Ft

P.01 sarokgarnitúra

Modern design, sok extrával! Nagy ágyneműtartó és fekhely funkció lift mechanikával. 8 fokozatban állítható fejtámlák. Króm lábak és fejtámla tartók. Opciós karfába épített tároló polcrendszer.

Méret: 275 x 175 x 55 x 77, Fekvőfelület: 135 x 200 cm
p1
267.500.-Ft

TOKIO MAXI U-alakú sarokgarnitúra

Modern formatervezésű design garnitúra, melyet a letisztult szögletes és kerekített formák egyensúlya tesz egyedivé. Kihúzható vendégággyal szerelt, ágyneműtartó nélküli, melyet jobbos ill. balos változatban lehet rendelni. Anyaga textilbőr és erős vászonszövésű textília.Széles szövetválasztékkal: 328900.-Ft.

Méret: 327 x 90 x 188/0173 cm, Fekvőfelület 140 x 280 cm
Tokio Maxi u-sarokgarnitúra
279.700.-Ft

SEKKEN sarokgarnitúra

AKCIÓS TERMÉK

Modern skandináv stílusú sarokgarnitúra, táskarugós ülő és fekvőfelelettel, kihúzható ággyal és dupla ágyneműtartóval.Rendelhető hosszított változata 306 cm széles. A képen látható termék ára: 294100.-Ft

Méret: 248 x 86 x 175 cm, fekvőfelület: 158 x 216 cm
Sekken sarokgarnitúra
280.500.-Ft

U2 sarokgarnirúra

Modern, minimalista design. Lágytömetű párnákkal, kontraszt tűzésekkel díszített karfákkal. Billenőtámlás ágymechanika. Térben elhelyezhető, teljes hátfalkárpitozással. Jobbos, balos változatban kérhető. Többféle szövettípusból rendelhető. Az árat a szövetkombináció változtathatja. Mérete: fekvőfelület: 135x200 cm

Méret: 320 x 235 x 185 x 80 x 90 cm
u2 sarokgarnitúra
283.900.-Ft

FADO LUX "U" sarokgarnitúra

AKCIÓS TERMÉK

Univerzális, rugós sarokgarnitúra teljes kárpitozással, ágyfunkcióval, ágyneműtartóval, fém betéttel Kivitel: TEXTILBŐR+SZÖVET

Méret: 164 x 385 x 216 cm, magasság:80 cm Fekvőfelület: 140 x 330 cm
fado lux u sarokgarnitúra
284.600.-Ft

ANTEGO sarokgarnitúra

Extra nagy méretű és modern formatervezésű design garnitúra, melyet a letisztult szögletes formavilág és tüzött ülőfelület tesz egyedivé Kihúzható vendégággyal szerelt, ágyneműtartós, melyett jobbos ill. balos változatban is össze lehet szerelni. Anyaga erős zsákszővésű textilia. Adott szín összeállításban rendelhető.

Méret: 357 x 100 x 222 - 162 cm, fefvőfelület: 140 x 317 cm
Antego 48509-48509-48507  Ár: 0.-  Close Nr.1006
290.000.-Ft

HERKULES sarokgarnitúra

Elegáns vonalvezetésű, dísztűzött ülőgarnitúra, amely fix és nyitható változatban is rendelhető. Az ár szövettípustól függően változhat. Normál ágyneműtartós és magas ágymechanikával is kérhető. Jobbos és balos kivitelben is rendelhető. A fotón balos változat látható. Lánchevederes gumiágy + bonell rugó adja a magas komfort érzetet.

Méret: 255 x 280 x 100 x 95 cm, Fekvőfelület: 140 x 190 cm
hercules
306.650.-Ft

ICE sarokgarnitúra

Elegáns sarokgarnitúra, állítható támlákkal,ágyfunkcióval és ágyneműtartóval, hullámrugós kivitelben. Rendelhető jobbos és balos változatban. Szövetválasztással 333100.-Ft

Méret: 278 x 69/89 x 224 cm. Fekvőfelület:118 x 190 cm.
Ice sarokgarnítúra
311.800.-Ft

IVETT sarokgarnitúra

Modern,feszített kárpitozású magas-támlás rugós garnitúra. Klasszikus vonalú, melyet dísztűzései igazán elegánssá tesznek. Az átlagnál magasabb háttámla kiválóan alkalmas a fej megtámasztására. Ha igazán kényelmesen szeretne tv-t nézni, ezt válassza! Fix és nyithatós változatban is, fabetéttel vagy anélkül is rendelhető. jobbos-balos változatban is készül. A fotón balos változat látható, magas ágymechanikával. A sarokelem ülőbetéte kizárólag habszivacs kialakítású. Az ár szövettípustól függően változik

Méret: 215 x 265 x 105 x 95 cm, Sarok fekvőfelület: 140 x 190 cm
ivett
326.400.-Ft

PARIS sarokgarnitúra

FASANO/PARIS sarokgarnitúra, dupla rúgós kivitelben és hideg habos párnázattal. extra kényelmes ülőfelülettel.

Méret: 272 x 91 x 220 cm, fekvőfelület: 120 x 205 cm
Fasano sarokgarnitúra
336.600.-Ft

ELEGANT elemes sarokgarnitúra

Az Elegant ülőgarnitúrák, kanapék is az OptiCom®Plus ülésrendszert tartalmazza, ami garantálja az ülés kényelmét és tartósságát. Az ülés egységenként tagolt, és a támla kényelméhez lett hangolva. A támla vízszintesen és függőlegesen is tagolt és helyenként ráncolt. A támla az általános felépítéstől eltérően nem behúzásokkal, tűzésekkel lett kialakítva, hanem egyedi felépítménnyel az emberi háthoz lett formázva, így elérve a kiemelkedő üléskényelmet. A derék rész külön figyelmet kapott, tekintettel arra, hogy a hosszan tartó ülés is kényelmes legyen. Az Elegant ülőgarnitúrák, kanapék egyedisége, hogy a támla tetejébe beépített fejpárna nem csak dísz, hanem valóban fejtámlaként funkcionál. Több mint 40 különleges elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrák, kanapék, sarokgarnitúrák, fotelok

Méret:
elegant
376.500.-Ft
Megbízható cég logó

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási díjak

ÁGNES LAKBERENDEZÉS

 • Tapolca
  Keszthelyi út 51.
 • Tel.:
  +36 (87) 322 - 935
 • E-mail: topuza@enternet.hu
 • K&H Bank:10400717 - 50485655 - 50491003
 • Nyitvatartás:
  Hétfő-Péntek: 8,30-17,00
  Szombat: 8,30-12,00
  Facebook - Lakberendezés

TÉRKÉP

Térkép

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign