ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
sekken-roh
SEKKEN sarokgarnitúra
280500
reszlet_66
FARMER elemes bútor
Új termék

Modern elemes

Black Red White modern elemes bútor, Tapolca, Klasszikus elemes bútor

AGUSTYN elemes bútor

Következetesen egyszerű formatervezés jellemzi az Agustyn bútorcsaládot. A sonoma tölgy színben kapható frontokat színazonos masszív korpuszok kerete zárja magába. A fogantyú nélküli ajtók és fiókok valamint a vastag keret hangsúlyozzák a bútorok modern jellegét. Az Agustyn 16 elemből variálható. Az aktuális akciós árainkról hívja üzletünket!

Méret:
augustyn nappali
Érdeklődjön!

AUGUST elemes bútor

August elemes bútorcsalád A sötét wenge árnyalat kiemeli az impozáns formákat. A bútorok masszív külseje tágas, praktikus belsőt rejt. Az elemek finom dísze a fogantyúként szolgáló frontok között fut, lineáris résrendszer. Az August rendszer 20 elemből áll. Az August bútor elemeiből összeállított helység egy igazán ütős, modern stílusú szoba lesz. Az aktuális akciós árainkról hívja üzletünket!

Méret:
august9
Érdeklődjön!

AZTECA elemes bútor

Karakterisztikus lekerekítések a vízszintes frontszéleken, süllyesztett wenge színű ill. szín-azonos nyomásra kivetődő fiókok jellemzik. A bútor váza matt fehér és fényes fehér frontú Az Azteca bútorcsalád 13 elemből áll.

Méret:
azteca nappali
Érdeklődjön!

INDIANA elemes bútor

Az elemek két színben rendelhetőek: antik fenyő és sutter tölgy.Az Indiana jellegzetességét a természetes színvilág az egyedi formájú húzók és az elemek sarkain lévő díszzsanérok adják. Elemeivel igazán hangulatos és barátságos otthont alakíthatunk ki. Az Indiana elemes bútorcsalád 29 elemből áll. 17 eleme 2 színben kapható. Az aktuális akciós árainkról hívja üzletünket!

Méret:
indiana8
Érdeklődjön!

KASPIAN elemes bútor

Lásd az elemes bútor menüpontban!

Méret:
kaspian9
Érdeklődjön!

KOEN elemes bútor

A Koen elemes bútorcsalád 18 elemből áll, és canterbury tölgy színben rendelhető. Elemválasztéka révén kialakítható éppúgy nappali, mint étkező és hálószoba berendezés. Az aktuális akciós árainkról hívja üzletünket!

Méret:
koen4
Érdeklődjön!

DOMENICA elemes bútor

Domenica elemes bútor leszámol a tévhitekkel, hiszen kedvező ára és óriási elemválasztéka mellett a modern, minimalista stílust kedvelőinek az egyik legjobb választás. A 16 különböző méretű és funkciójú elemek variálásával modern nappali bútort varázsolhatunk a szobába. A korpusz színe lehet matt fehér vagy sötét sonoma tölgy, az ajtók minden esetben fényezett fehérek.

Méret:
domenica nappali 1
Érdeklődjön!
Megbízható cég logó

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási díjak

ÁGNES LAKBERENDEZÉS

 • Tapolca
  Keszthelyi út 51.
 • Tel.:
  +36 (87) 322 - 935
 • E-mail: topuza@enternet.hu
 • K&H Bank:10400717 - 50485655 - 50491003
 • Nyitvatartás:
  Hétfő-Péntek: 8,30-17,00
  Szombat: 8,30-12,00
  Facebook - Lakberendezés

TÉRKÉP

Térkép

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign